Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας ομολόγησε ότι δολοφόνησε την οικογένειά του και ζούσε με τα πτώματά τους, γιατί χρωστούσε 90.000 ευρώ.
Ο Άντονι Τοντ ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Μέγκαν, τα τρία τους παιδιά, Άλεξ, Τάιλερ και Ζόι καθώς και τον σκύλο τους, τον Μπρίζι, και έμενε στο σπίτι με τα πτώματά τους για πολλές ημέρες.
Οι γείτονες δεν είχαν δει την οικογένεια από τα μέσα Δεκεμβρίου και οι συγγενείς τους δεν είχαν νέα του από τις 6 Ιανουαρίου, γεγονός που τους ανησύχησε.
Ωστόσο, ο 44χρονος άνδρας τελικά απάντησε στα μηνύματά των συγγενών του και τους καθησύχασε, ενώ ζούσε με τα πτώματά τους.
Ο τρόπος με τον οποίο πέθαναν και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι δεν έχει γνωστοποιηθεί, όμως οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πέθαναν προς τα τέλη Δεκεμβρίου.
Ο Τοντ συνελήφθη μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γειτόνων και οι αστυνομικοί τον μετάφεραν στο νοσοκομείο, αφού τους είπε ότι είχε πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει.
Λίγες μέρες μετά πήρε εξιτήριο και οδηγήθηκε στη φυλακή, σύμφωνα με τη Daily Mail

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.