Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Άμπλιανη πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία. Ένα νέο πρότζεκτ με νεαρούς κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές και με οδηγό τον Μαρίνο Σατσιά είναι έτοιμο να πάρει «σάρκα και οστά».

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος, Λάμπρος Αρναούτογλου – Φώτο: Λάμπρος Αρναούτογλου
Στις 18:30 λοιπόν στο κεντρικό γήπεδο προπονήσεων της Λαμίας οι νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Τζέι Πάτερσον έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα ενώ έπειτα ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα με παρόντες τον προπονητή Σατσιά και τον άμεσο συνεργάτη του Γράμμο.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση της Λαμίας έδωσαν συνολικά οι:
Τερματοφύλακες: Αλβάρο Ρατόν, Γιάννης Σουρδής, Αλέξανδρος Καψαλιάρης, Βασίλης Μπράνης
Αμυντικοί: Γιώργος Κορνέζος, Γιώργος Γιαννούτσος, Λέο Αντράντε, Λεωνίδας Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Κωνσταντίνος Κουτσονίκας, Αντώνης Ντεντάκης

Μέσοι: Νεμάνια Μέκιτς, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Ραφαήλ Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Ρωμανός, Θησέας Καψάλης, Χρήστος Καρανάτσιος
Επιθετικοί: Τόσιο Λέικ, Ανέστης Βλαχομήτρος, Δημήτρης Τσιάκας, Αντρέ Σιμόνι
Οι ποδοσφαιριστές που είναι με πλάγια γράμματα είναι οι παίκτες που ανέβηκαν από την Κ19 της Λαμίας.

Τώρα, το παρών στην πρώτη προπόνηση δεν έδωσε ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος έχει λίγες παραπάνω ημέρες άδεια και θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη, ο Γιώργος Σαραμαντάς απ΄ότι φαίνεται δεν συνεχίζει στον σύλλογο καθώς παρότι βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις αποχώρησε λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση. Επίσης, δεν βρέθηκε στη Νέα Άμπλιανη ούτε ο Νίκος Τσούκαλος, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους».

Τέλος, να αναφερθούμε και στον κόσμο ο οποίος ήταν περίπου 50 άτομα αυτά που έδωσαν το παρών για να στηρίξουν το εγχείρημα της Λαμίας.




























































































































Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


….μάλλον τρόμο προκαλεί το υλικό….για όσα θα έρθουν …