ΠΑΣ Λαμία : Νέο συμβόλαιο για Ραντόνια και δανεισμός στην Λαμία

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read
WIJDEWORMER, NETHERLANDS - JUNE 28: during the Friendly match match between AZ and AEK Athene at AFAS Trainingscomplex on June 28, 2024 in Wijdewormer, Netherlands. (Photo by Jan Mulder/Orange Pictures)

Παίκτης της ΑΕΚ έως το 2026 θα είναι ο Βόσνιος δεξιός μπακ, έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο, με την ομάδα να τον παραχωρεί ως δανεικό στην Λαμία για την σεζόν 2024-25.

Βρέθηκε φόρμουλα αξιοποίησης του Βεντάντ Ραντόνια από την ΑΕΚ, με το προηγούμενο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ ανανέωσε την συνεργασία του με την Ένωση, προσθέτοντας ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου και έτσι το πλέον ενεργό έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026.

Με τον Ρότα και τον Οντουμπάτζο να βρίσκονται μπροστά του, στην λίστα της ιεραρχίας, ο Ραντόνια δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην α’ ομάδα, με τους ιθύνοντες του αγωνιστικού σχεδιασμού να αποφασίζουν.

Όπως γράφει το aek1923.gr στην πορεία προέκυψε το ενδιαφέρον της Λαμίας, η οποία έψαχνε παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας με στόχο να θωρακίσει τα μετόπισθεν, με τον Βόσνιο να οδεύει προς την επαρχιακή ομάδα.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο Ραντόνια εκείνον προς την Λαμία, εκεί όπου και θα αγωνίζεται την σεζόν 2024-25 με μονοετή δανεισμό.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version