Αυξήθηκαν τα προβλήματα της ΑΕΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 16η αγωνιστική στη Super League (03,01 / 20:00)
Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να ανακοίνωσε για πρώτη φορά αποστολή της ΑΕΚ με τον Πάουλο Φερνάντες να είναι ανάμεσα στα ονόματα των… εκλεκτών του (απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής με την αλλαγή του χρόνου), αλλά ο Αργεντινός τεχνικός “μετράει αρκετά προβλήματα για το ματς στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεση του τους Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμαντί ενώ είδε τον Λάζαρο Ρότα να μένει σπίτι τη Δευτέρα λόγω αδιαθεσίας, αλλά και ο Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες).
Έτσι, την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερναντες, Κοσίδης.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.