Μεγάλη αύξηση γνωρίζουν τα πάρτι σε γιοτ μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων τα μεσάνυχτα – Οι επιβαίνοντες συγχρωτίζονται ο ένας πάνω στον άλλον αδιαφορώντας για τα μέτρα
Νέα μόδα τα πάρτι εν πλω σε ιδιωτικά γιοτ εν μέσω πανδημίας. Χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις, οι επιβαίνοντες συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλο αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο συγχρωτισμός.
Τα εν λόγω γιοτ ξεκινούν από το λιμάνι της Κορίνθου έχοντας μισθωθεί από ομάδες που διοργάνωναν μέχρι χθες Event σε νυχτερινά κλαμπ της πρωτεύουσας και όχι μόνο.
Τώρα που η μουσική διακόπτεται αναγκαστικά στις 12 τα μεσάνυχτα λόγω των ειδικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην πρωτεύουσα μετά την έξαρση των κρουσμάτων, τα πάρτι στα γιοτ παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση αφού στη θάλασσα οι έλεγχοι από το Λιμενικό είναι ελάχιστοι…

πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.