Παρουσιάστηκαν οι Ferrari 488 GTE και 488 GT3 (video)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στο περιθώριο του Finali Mondiali event στο Mugello, η Ferrari παρουσίασε χωρίς τυμπανοκρουσίες τις 488 GTE και 488 GT3 (πρώτη φωτογραφία).

-Advertisement-
fitcare

Τα δυο αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στον 24ωρο αγώνα της Daytona τον Ιανουάριο. Αυτές οι αγωνιστικές εκδόσεις της Ferrari 488 εξοπλίζονται με έναν 3,9 λίτρων κινητήρα, twin turbo, αλλά κάθε έκδοση έχει διαφορετικές ιπποδυνάμεις σύμφωνα με την κατηγορία τους.

fer2

Η Ferrari 488 GTE παράγει 485 ίππους, ενώ η 488 GT3, 550. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, το εσωτερικό έχει δεθεί με roll cage, ενώ έχουν ενσωματωθεί κι όλα τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *