Τέσσερα μέλη της οικογένειας του 31χρονου δράστη, που σκοτώθηκε κατά την χθεσινή απόπειρα επίθεσης στην Λεωφόρων των Ηλυσίων Πεδίων, έχουν τεθεί υπό κράτηση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Η πρώην σύζυγος του Ανταμ Τζαζίρι, καθώς και ο πατέρας του, ο αδελφός του και η σύζυγος του τελευταίου προσήχθησαν χθες το βράδυ μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.