Παρασύρθηκε από ΙΧ εθελόντρια πυροσβέστης την ώρα κατάσβεσης αυτοκινήτου στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

1 Min Read

Σε ένα σοβαρό, τροχαίο ατύχημα με μια εθελόντρια της Πυροσβεστικής να καταλήγει στο Νοσοκομείο εξελίχθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Λίγο μετά τις 23:30 το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για μια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο ενώ αυτό κινούταν επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το φλεγόμενο όχημα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης,  στο ύψος του κόμβου του Αγίου Στεφάνου, και κατάφερε να βγει από αυτό ενώ στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι Πυροσβέστες.

Παρασύρθηκε από ΙΧ εθελόντρια πυροσβέστης την ώρα κατάσβεσης αυτοκινήτου στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

Από τη φωτιά, ωστόσο, άρπαξαν και τα χόρτα στο διάζωμα του αυτοκινητόδρομου και για την κατάσβεση επιχείρησε ένα όχημα εθελοντικής ομάδας Πυροσβεστών.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Την ώρα που οι εθελοντές έσβηναν τη φωτιά από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού ένα αυτοκίνητο, κινούμενο στο ρεύμα προς Αθήνα, παρέσυρε-κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες-μια εθελόντρια Πυροσβέστη τραυματίζοντάς την.

Παρασύρθηκε από ΙΧ εθελόντρια πυροσβέστης την ώρα κατάσβεσης αυτοκινήτου στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

Η γυναίκα, έχοντας τις αισθήσεις της, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ οι συνάδελφοι της έθεσαν υπό έλεγχο τις φωτιές στο ΙΧ και στο χωράφι.

Στο σημείο κλήθηκε και περιπολικό της Τροχαίας.

πηγη protothema

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *