Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση με τον Εργκίν Αταμάν στο Σούνιο όπως επίσης και με τον Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.
Νωρίτερα και αφού ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις του ότι αθωώθηκε μετά τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προανήγγειλε την άφιξη του Εργκίν Αταμάν στην εξοχική του κατοικία. Όπως και έγινε.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (27/11) ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχθηκε τον προπονητή της ομάδας όπως επίσης και τον Δημήτρη Κοντό. Θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τους στόχους της ομάδας (και) τη φετινή σεζόν θέλοντας να παραμείνει πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας.
«Το Φως παντα θα κερδίζει το σκοτάδι…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ σε σχετικό story έδειχνε το τραπέζι μαζί με τον Αταμάν γράφοντας «εδώ θα τα (ξανα) βάλουμε) εννοώντας τα επόμενα τρόπαια.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.