Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» καταγγελία για επίθεση – Για «ντου» κάνουν λόγο στο Αγρίνιο

Ένταση στα επίσημα του γηπέδου στο Αγρίνιο Eurokinissi
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, που εκπροσώπησαν τη διοίκηση του συλλόγου στο Αγρίνιο, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, τη στιγμή που δημοσιογράφοι από τοπικά Μέσα έσπευσαν στο σημείο.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Όπως τονίζεται σ’ αυτά που καταγγέλλουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, τα πνεύματα ηρέμησαν όταν στο σημείο έσπευσε ο ιδιοκτήτης του ΠαναιτωλικούΦώτης Κωστούλας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους Πειραιώτες και απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τους οπαδούς.

Πάντως, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων έκαναν «ντου» στα δημοσιογραφικά θεωρεία, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση.

Μάλιστα, στο σημείο ήταν και ένα παιδί, το οποίο «φυγαδεύτηκε» καθώς έβαλε τα κλάματα από την ένταση που επικράτησε, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

πηγη-newsbomb.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *