Στην αναμονή φαίνεται πως μπαίνει προς το παρών το θέμα της συγχώνευσης του ΚΕΠ που λειτουργεί στην οδό Φλέμιγκ στο κτήριο του παλιού νοσοκομείου και η ίδρυση ΚΕΠ στο Λιανοκλάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν διαφωνίες στην παράταξη της πλειοψηφίας και ίσως μάλιστα δεν διασφαλίζεται ούτε καν η πλειοψηφία την ώρα της ψηφοφορίας.

Το θέμα που αναμένεται να σηκώσει τους τόνους στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά αυτό των σκουπιδιών αφού με συμπληρωματική σύμβαση η δημοτική αρχή ετοιμάζεται να παραχωρήσει μεγάλο κομμάτι της αποκομιδής των απορριμμάτων, την ανακύκλωση και τα μηχανήματα του δήμου στον ΦΟΔΣΑ, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

TO ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤHΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Πιστή στην νεοφιλελεύθερη πολιτική της η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων υλοποιεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση-παραχώρηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας στον ΦΟΔΣΑ Α.Ε., με νέα εισήγηση και επέκταση της Προγραμματικής Σύμβασης που θα συζητηθούν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου(20 Νοεμβρίου 2017).

Έτσι στην προηγούμενη απόφαση,της οποίας εκκρεμούν ο έλεγχος νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς και η προσφυγή των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης προστίθενται:

α) η συλλογή και μεταφορά στο ΚΔΑΥ Λαμίας, των ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου
β) ο καθαρισμός των οδών με μηχανικά σάρωθρα (σκούπα)
γ) η υπηρεσία πλύσης των κάδων απορριμμάτων
δ) η συλλογή και μεταφοράς κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, έπιπλα κτλ)
ε) η παραχώρηση στο σύνολο του μηχανικού εξοπλισμού -οχήματων και μηχανημάτων έργου (σάρωθρα, καλαθοφόρα, γερανοφόρα φορτηγά κτλ) και
στ)η χωρική επέκταση της ισχύος της υφιστάμενης προγραμματικής σύμβασης, ώστε αυτή να καταλαμβάνει πλέον ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο Λαμιέων, δηλαδή το σύνολο των Δημοτικών καιΤοπικών Κοινοτήτων του

Να θυμίσουμε πως για να πετύχει το παραπάνω αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή δεν έκανε χρήση της Τροπολογίας Σκουρλέτη,αφήνοντας στον δρόμο 47 οικογένειες συμβασιούχων-παρατασιούχων ενώ ήδη έχουν ακυρωθεί,απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ως μη νόμιμες δύο σχετικές αποφάσεις της.

Διαβάστε αναλυτικά τι περιέχει η νέα-συμπληρωματική εισήγηση:

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

4 Comments

  1. Ξεφτιλησμενος…………. Ξυπνατε Αδελφια…….. Υπογραφες να φυγει παιζει χοντρο παιχνιδη στις πλατες μας κ στις πλατες τον παιδιων μας ακουτε Λαμιωτες????

  2. Παραιτησου Τώρα.πηγεναι στο χωριό σου….να φτιάξεις γίδια….

  3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ……….
    ………….

    .

  4. Ντροπή και αίσχος.τα ξεπουλάει όλα ο δήμαρχος. Να παραιτηθεί τώρα.τα βγάζει απο την μια τσέπη σαν δήμαρχος Και τα βάζει στην άλλη σαν Πρόεδρος το φοσδα.να παρέμβει ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα σημερα!!!!!!!!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like