Αλλη μία πρόκριση σε τελικό εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου στη σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης. Ο Ελληνας πρωταθλητής πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό (19:05) τελικό των 50μ. ύπτιο στο μίτινγκ της Βουδαπέστης, καθώς στον πρωινό προκριματικό κατετάγη πέμπτος με 25.41.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστου ήταν έκτος στο ίδιο αγώνισμα στο Βερολίνο και τέταρτος στην Αθήνα, ενώ χθες (20/10), στην πρεμιέρα του αγώνα στην ουγγρική πρωτεύουσα, κατέλαβε την τρίτη θέση στα 200μ. ύπτιο.
Ταχύτερος των προκριματικών με 24.89 ήταν ο Αμερικανός Μάικλ Αντριου, ο οποίος διεκδικεί να πετύχει το «3 στα 3» στο αγώνισμα, καθώς κέρδισε και τα δύο προηγούμενα μίτινγκ.
Το απόγευμα (18:43) θα αγωνιστεί επίσης ο Δημήτρης Μάρκος, που μετέχει στη γρήγορη σειρά των 1.500μ. ελεύθερο.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.