Σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης της 5Ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας η Ορκομωσία και Ανάληψη Υπηρεσίας των νέων Διοικητών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημητρίου Κατσικονούρη του Υποδιοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γεωργίου Αποστολίνα και του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Θήβας κ. Αθανασίου Τσαντήλα
Ορκίστηκαν Κατσικονούρης – Τσαντήλας / Ανέλαβαν διοικητές σε Π.Γ.Ν Λάρισας και Γ. Ν. Λιβαδειάς – Θήβας
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Σχόλιο
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

ΚΑΛΕΣ “ΜΑΣΕΣ” ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ!