Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένη για τις 18.30 το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας. Το παιχνίδι μετά και την τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης ανάμεσα σε στελέχη των δύο ομάδων και της ΕΠΟ αναβλήθηκε λόγω του σκεπασμένου με χιόνι αγωνιστικού χώρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας».



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.