“Οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδες στην προπόνηση της Κροατίας”

1 Min Read

Ένταση επικράτησε το Σάββατο στο “Γ. Καραϊσκάκης” κατά την προπόνηση της εθνικής ομάδας της Κροατίας, η οποία απόψε (12/11, 21:45) φιλοξενείται από την Ελλάδα για τη ρεβάνς των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα index.hr, κατά τη διάρκεια της προπόνησης έξω από το γήπεδο ακούστηκαν τρεις με τέσσερις εκρήξεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες του προήλθαν από κροτίδες των οπαδών του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα επικαλείται στη συνέχεια Έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι τους ενημέρωσαν πως οι οπαδοί ήταν μέλη της θύρας 7 και λόγω της κόντρας του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ οι οργανωμένοι των «ερυθρόλευκων» δεν ήθελαν το ματς της Εθνικής να γίνει στο γήπεδο της ομάδας τους.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *