Θετικό δείγμα ντόπινγκ φαίνεται ότι βρέθηκε σε Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Σύμφωνα με το sportsfeed.gr, υπήρξε ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ για θετικό δείγμα μέλους της αποστολής του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για τη δεύτερο θετικό δείγμα μέλους της ελληνικής αποστολής. Το πρώτο είχε προκύψει πριν την αναχώρηση της ομάδας.
Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με την πρώτη περίπτωση με μία διαφορά, καθώς σύμφωνα με το sportsfeed.gr η δεύτερη αθλήτρια που βρέθηκε με θετικό δείγμα, έχει ήδη αγωνιστεί αλλά δεν συνεχίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αυτή είναι και η πρώτη που ενημερώθηκε μαζί με τον ΣΕΓΑΣ και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μάλιστα η ενημέρωση έγινε πριν αγωνιστεί και σε περίπτωση που προκρινόταν δε θα της επιτρέπονταν να αγωνιστεί στον τελικό.
Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι τέσσερα χρόνια και χάνει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.