Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Παροχή δωρεάν οδοντιατρικού ελέγχου για όλους για δέκα ημέρες

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
110894880 gettyimages 1055182908

Η ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας:

Ο Σύλλογος μας συμμετέχοντας στον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας  Στοματικής Υγείας θέλει να μεταδώσει προς όλους το κεντρικό μήνυμα του  «Να είσαι περήφανος για το στόμα σου», με τον υπότιτλο «Είναι αυτό που συνδέει το σώμα, το μυαλό και την καρδιά μας».

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στη σχέση του στόματος του με τη γενική του εικόνα και την γενική του υγεία και η όσο το δυνατόν ευρύτερη διάχυση του μηνύματος αυτού.

Στη φετινή εκστρατεία ενημέρωσης θα θέλαμε επίσης να αναδείξουμε το ρόλο του οδοντιάτρου ως συμβούλου για την γενική υγεία και την ευζωία του ασθενούς. Ο οδοντίατρος είναι σε θέση να διαδραματίσει μέσα από την διαπροσωπική του σχέση με τον ασθενή ένα ρόλο πολύ σημαντικό, παράπλευρο με εκείνον της παροχής των αμιγώς οδοντιατρικών υπηρεσιών, έναν ρόλο συμβουλευτικό σε ότι αφορά τη διακοπή του καπνίσματος, την εκπαίδευση για την υγιεινή διατροφή, την σωματική άσκηση και την άθληση, τον έλεγχο του σωματικού βάρους και φυσικά την ατομική στοματική υγιεινή.

Στα πλαίσια λοιπόν του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας στις 20 Μαρτίου 2022 ο Σύλλογος μας ανακοινώνει σαν κεντρική του δράση την παροχή δωρεάν οδοντιατρικού ελέγχου για όλους για δέκα ημέρες και πιο συγκεκριμένα από 21 έως και 31 Μαρτίου.

Ο δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος θα παρέχεται από όλους τους συναδέλφους στη Φθιώτιδα κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Ας προσπαθήσουμε όλοι  μαζί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας να αναδείξουμε την αξία της ανθρώπινης υγείας με την ευχή ότι το μήνυμα της παγκόσμιας οδοντιατρικής κοινότητας δεν θα ακουστεί  φέτος σαν παραφωνία σε μια εποχή που τίθεται εν αμφιβόλω το ύψιστο αγαθό της Παγκόσμιας Ειρήνης.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΔΩΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *