Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από πληροφορία, πως αυτοκίνητο παρασύρθηκε με τους επιβαίνοντες από φουσκωμένο χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, αναστάτωση έχει προκληθεί εδώ και λίγη ώρα, αφού από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, παρασύρθηκε ταξί με δύο άτομα τα οποία και αγνοούνται.
Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο που το «σκέπασαν» και το παρέσυραν.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ερευνήσουν κάθε σημείο της περιοχής για να βρουν το αγνοούμενο ζευγάρι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.