Ο τσιγκούνης Νόιερ – Ταξιτζής έκανε 120 χιλιόμετρα, για να του επιστρέψει το πορτοφόλι του κι εκείνος του χάρισε… μία φανέλα!

Lamianow.gr
Lamianow.gr 3 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/21 at 8:43 ΜΜ
2 Min Read

Ο Τούρκος ταξιτζής ξόδεψε 400 ευρώ, για να παραδώσει το πορτοφόλι του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο περιείχε 800 ευρώ, αλλά εκείνος τον απογοήτευσε με τη συμπεριφορά του…

Το πόσο «σφιχτός» είναι με τα χρήματα απέδειξε ο Μάνουελ Νόιερ.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, κατά πολλούς ο καλύτερος στον κόσμο, με Μουντιάλ και Champions League στο παλμαρέ του, έχασε πρόσφατα το πορτοφόλι του μέσα σε ένα ταξί και έγινε θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ!

Ο Νόιερ πήρε το ταξί για να μεταβεί από το κέντρο του Μονάχου στο Λέχελ αλλά όταν βγήκε από το αυτοκίνητο δεν κατάλαβε ότι του είχε πέσει το πορτοφόλι του.

Ο ταξιτζής ονόματι Χαζίρ που είναι τουρκικής καταγωγής το βρήκε και αποφάσισε να του το επιστρέψει. Είχε απομακρυνθεί αρκετά όμως και χρειάστηκε να διανύσει 120 χλμ για να παραδώσει το πορτοφόλι στον διευθυντή της Μπάγερν μαζί με μια κάρτα του.

Ως αντάλλαγμα πήρε στο σπίτι του με δέμα για υπογεγραμμένη φανέλα του Νόιερ αλλά εκείνος όπως αποκάλυψε είχε ξοδέψει 400 ευρώ για να παραδώσει τη φανέλα.

«Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα κι ένα δίπλωμα οδήγησης που άνηκε στον Νόιερ. Μετά από 10 ημέρες αφότου επέστρεψα το πορτοφόλι έφτασε στη διεύθυνση του σπιτιού μου ένα δέμα,. Στο κουτί υπήρχε μόνο μια φανέλα, κι ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα παιδιά μου με κορόιδευαν, τεράστια απογοήτευση», είπε ο ταξιτζής.

Το πορτοφόλι περιείχε 800 ευρώ και σύμφωνα με τον νόμο ο ταξιτζής θα έπρεπε να λάβει από τον Νόιερ τουλάχιστον το 5% ως αμοιβή για την πράξη του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP / VISUALHELLAS.GR

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content