Το είδαμε κι αυτό, και τελικά δεν μας κάνει και πολύ εντύπωση, δεδομένης της σφοδρής χιονόπτωσης… Ένας κάτοικος των Βριλησσίων, λάτρης του χιονιού, περιχαρής επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ όχι σε κάποιο βουνό αλλά… στον δρόμο του σπιτιού του!


Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.