Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε μια guest εμφάνιση στη νέα σειρά του AΝΤ1.
Ο Νότης Μηταράκης έκανε ένα… τηλεοπτικό ντεμπούντο, στην σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου εμφανίστηκε ως guest στην σειρά και υποδύθηκε ναι μεν υπουργό αλλά με άλλο χαρτοφυλάκιο.
Στην σκηνή, μία από τις φράσεις που λέει ο κ. Μηταράκης στον συνομιλητή του είναι «Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο».
Το ζήτησε ο ίδιος- Έθεσε και έναν όρο
Μέρος των σκηνών της σειράς γυρίζεται στο κτίριο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγαίνοντας στο γραφείο του, ο υπουργός έπεσε πάνω στα γυρίσματα.
“Η Χίος είναι πανέμορφο νησί” @ANT1TV#ant1tv #ant1 #pagidevmenoi pic.twitter.com/YU75A18Pg4
— Νότης Μηταράκης – Notis Mitarachi (@nmitarakis) September 19, 2022
Ζήτησε να μάθει περισσότερα για την σειρά από τους συντελεστές της και τους ξάφνιασε όταν τους ζήτησε να έχει μία μικρή συμμετοχή. Μάλιστα έθεσε και έναν όρο, να υπάρχει στη σκηνή του… αναφορά στην Χίο.
gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.