Ο Μιχάλης Καλαράκης «λύγισε» και συγκίνησε μετά το φιλί της προπονήτριάς του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Έλληνα αθλητή της παραιππικής δεξιοτεχνίας, Μιχάλη Καλαράκη, μετά την παρθενική του συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. «Δεν τα παρατάω ποτέ» δήλωσε ο Κρητικός, δανειζόμενος την ατάκα του ασημένιου Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο Μιχάλης Καλαράκης έμεινε μακριά από τη διάκριση στον τελικό του ατομικού της κατηγορίας Grade I στην ιππασία, στο πλαίσιο των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Στο ντεμπούτο του σε Παραολυμπιακούς, ο 27χρονος ιππέας και το άλογό του “Eros CS” βαθμολογήθηκαν με 66.250 και κατέλαβαν την 18η θέση στο αγώνισμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι οκτώ αθλητές από τον τελικό του ατομικού έπαιρναν το «εισιτήριο» για το Freestyle του ατομικού. Για την ιστορία, την οκτάδα «έκλεισαν» η Στέλα Μπάρτον από την Αυστραλία και ο ίππος “Lord Larmarque” που βαθμολογήθηκαν με 70.833.

Ο Μιχάλης Καλαράκης μίλησε μετά τον αγώνα ου στην κάμερα της ΕΡΤ, για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνω 2024: “Όπως έχω πει πολλές άλλες φορές κι έχω γίνει κουραστικός, για να φτάσω έως εδώ, μου βγήκε η ψυχή. Μόνο και μόνο που είμαι εδώ, θεωρώ ότι έχω κερδίσει” ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αθλητής.

Η προπονήτριά του, Μαριάννα Γραμματικάκη, δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνισή του αλλά και του αλόγου του, τονίζοντας: “Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ πειθαρχημένος αθλητής και εύχομαι αυτό να ανοίξει την πόρτα και σε άλλα άτομα με αναπηρία, να δοκιμάσουν αυτό το άθλημα για την Ελλάδα”.

Αναφερόμενος για τον κόσμο που τον παρακολουθεί και για τα παιδιά που μπορεί να θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα, ο Μιχάλης Καλαράκης ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο Παρίσι και πρώτα απ’ όλα την προπονήτριά του, για να δεχθεί ένα φιλοί από την Μαριάννα Γραμματικάκη στο μάγουλο και να συγκινηθεί.

“Εξαιτίας της είμαι εδώ” ανέφερε. Με τρεμάμενη φωνή, ευχαρίστησε τους γονείς του, την Παραολυμπιακή ομάδα και για φινάλε, δανείστηκε την ατάκα του Αντώνη Τσαπατάκη: “Μπορώ να παραδεχθώ ότι δεν μπορώ να τα παρατήσω ποτέ”!

newsit.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version