Ευρισκόμενος στην Μαλεσίνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος επέλεξε να διανυκτερεύσει και να παρατείνει την παραμονή του στην περιοχή , προκειμένου να συναντήσει τους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ, αλλά και να επισκεφτεί το εργοστάσιο προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και να ακούσει τις αγωνίες των εργαζομένων.

 


«Οι αγωνίες σας είναι και δικές μου αγωνίες» ανέφερε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των εργαζομένων κατά την πρώτη τους συνάντηση αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος.
Στη συνάντηση αυτή, την οποία την ζήτησε και την προκάλεσε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος, ο κ. Συμεών άκουσε με πολλή προσοχή τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Ανδρέα Κορέτζελο και τα μέλη του Σωματείου για το σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας της ΛΑΡΚΟ, το οποίο είναι ζωτικό για την περιοχή.
Ο Σεβασμιώτατος όμως δεν έμεινε σε αυτήν την πρώτη συνάντηση και ενημέρωση, αλλά σήμερα Σάββατο αμέσως μετά το πέρας της Λειτουργίας των Εγκαινίων, αντί να παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα των εγκαινίων, προτίμησε να επισκεφτεί το εργοστάσιο και τον οικισμό της ΛΑΡΚΟ για να έχει μια άμεση ενημέρωση τόσο από τον Διευθυντή του εργοστασίου κ. Γεώργιο Βαλωμένο όσο και από τους εργαζομένους.

Ο Σεβασμιώτατος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό Σταθμό MEGA, οι οποίες θα μεταδοθούν την Δευτέρα, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Σταθμού, τόνισε ότι: «ήλθα στην ΛΑΡΚΟ ως πνευματικός πατέρας που έχω αγωνία για το μέλλον των παιδιών μου και των οικογενειών τους. Η διατήρηση των θέσεων εργασίας είναι ζήτημα που μας καίει και μας πονάει και γι’ αυτό αφενός μεν προσεύχομαι με όλη μου την καρδιά να μην χάσει κανένα παιδί μου την δουλειά του και αφετέρου εύχομαι οι αρμόδιοι σε συνεργασία και διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους να βρουν τις καλύτερες λύσεις, για το μέλλον της επιχείρησης, το οποίο θα επηρεάσει καθοριστικά και την γύρω περιοχή».
Ο κ. Συμεών επισκέφθηκε όλους τους χώρους του εργοστασίου και ιδιαίτερα στάθηκε στο σημείο όπου πρόσφατα ένας εργαζόμενος έχασε την ζωή του μετά από έκρηξη.


Τόσο ο Διευθυντής του εργοστασίου όσο και οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Σεβασμιώτατο και του ζήτησαν τις προσευχές και ικεσίες του για το καλό της επιχείρησης.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

5 Comments

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΗ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΥΦΗΝΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ .

  2. Σόδομα και Γομορα συμβαίνουν σε αυτή την εταιρεία.Ενω συνεχώς φορτώνουν με χρέη και ζημιές τον κρατικό κορβανάς,αυτοί κάνουν πάρτυ,με μισθούς που δεν φαντάζεται και ο πιο σκληρά εργαζόμενος Έλληνας.Φαινεται ότι η οικονομική κρίση δεν μας δίδαξε τίποτα,τα όσα σκληρά μέτρα περνάμε ακομη,ξεχάσαμε ποιοι τα δημιούργησαν.Αρκει να μην χάσουν τα προνόμια οι χρυσοπληρωμένοι ρεμπεσκεδες.Για το καλό της Λαρκο…λέει ο μπαγλαμάς,δηλαδή ας συνεχίσουμε το πάρτυ εμείς οι ξύπνιοι και ας πληρώνουν τα κορόιδα.

  3. Το καλό της Λαρκο,είναι να γίνει μια κερδοφορία εταιρεία και όχι να επιβιώνει παρασιτικά,σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.Αν λοιπόν υπάρχει επενδυτής να την αναλάβει,καλώς να πωληθεί.Αρκετα πλέον με τις ζημιογόνες εταιρείες του Δημοσιου,όπου η συνδικαληστες περνούν ζωή χαρισάμενη,σε βάρος των κοροιδων που ληστεύονται από τους φόρους,για να περνούν 4 και 5 χιλιάρικα μισθό,οι εξυπνάκηδες της Λαρκο.

  4. ΑΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

  5. Σεβασμιωτατε,θα ήταν καλύτερο να ανησυχειτε για την τσέπη των 4.000.000 Ελλήνων φορολογουμενων,και όχι για τους 1200 καλοζωισμενους κηφυνες της Λαρκο.Αλλωστε εάν πουληθεί η Λαρκο πάλι θα έχουν δουλειά.Το νταβάντουρι γίνεται γιατι θα κοπούν τα εξωπραγματικά προνόμια και επιδόματα,που αληλομοιραζονται οι κατσαπλιάδες.Και στον ιδιώτη αφεντικό,μαγκιές δεν χωράνε.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like