«Ντύθηκαν» στα λευκά τα Ανώγεια – Υπέροχες φωτογραφίες από τον Ψηλορείτη

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα Ανώγεια μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης». «Το χιόνι στο χωριό ήταν ελάχιστο σήμερα, έξω όμως προς το βουνό έχει αρκετό χιόνι» αναφέρει ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες μετρώνται οι εκδρομείς που επισκέφθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τα Ανώγεια δημιουργώντας ένα τρομερό κομφούζιο από και προς το χωριό, που θύμιζε περισσότερο κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες μεγάλης πόλης.

image

Πάρα ταύτα τα χιονισμένα Ανώγεια είναι και πάλι έτοιμα να δεχτούν τους επισκέπτες του σαββατοκύριακου καθώς ο καιρός αναμένεται να είναι ιδανικός για εξορμήσεις.

«Έχουμε διατηρήσει αρκετά μεγάλο τμήμα του δρόμου ανοιχτό ώστε να μπορέσει να μας επισκεφθεί ο κόσμος και να αναπτύξει δραστηριότητες. Ωστόσο απαιτείται προσοχή και συνεργασία με τους φορείς του δήμου οι οποίοι θα βρίσκονται επί ποδός για το συντονισμό της κυκλοφορίας ώστε να απολαύσουν όλοι τα χιόνια», τονίζει ο κ. Κεφαλογιάννης.

image

Ο δήμος Ανωγείων έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών κατά την παραμονή τους στην περιοχή. Το τοπίο, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, φαίνεται άγριο αλλά και πανέμορφο με μια απόκοσμη αίσθηση ενώ περιμένει κάθε επισκέπτη να το απολαύσει.

image

image

image

image

Πηγή: cretapost.gr

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *