«Ευφάνταστα» χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Νίκος Βούτσης τα σενάρια ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής διορίζει τους αστυνομικούς του Κοινοβουλίου με αφορμή τον 45χρονο αστυνομικό. Ο συγκεκριμένος ένστολος μετατέθηκε στη Βουλή επί δική του προεδρίας.
Στη δήλωσή του σχετικά με τον 45χρονο αστυνομικό της Βουλής, ο πρώην πρόεδρος του σώματος επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης αναφέρει:
«Με αφορμή ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφορούν ορισμένοι, είμαι υποχρεωμένος να διευκρινίσω ότι ο Πρόεδρος της Βουλής δεν διορίζει στην ΥΑΒΕ τις γυναίκες και τους άντρες των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν σε αυτήν την ευαίσθητη υπηρεσία του αστυνομικού σώματος και της οποίας προΐσταται ανώτατος αξιωματικός, ταξίαρχος ή υποστράτηγος.
Καμία σχέση δεν υπήρξε για αυτόν και για άλλους, εν προκειμένω με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα και βεβαίως αν τότε είχε καταγγελθεί η προ ετών, από την απόσπαση του, βίαιη συμπεριφορά και συμμετοχή του συγκεκριμένου αστυνομικού σε επεισόδια, θα είχαμε εισηγηθεί την απομάκρυνσή του».
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.