Έκκληση προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο όπου και εμφανίζεται έκανε ο Νίκος Βέρτης πριν από την έναρξη του προγράμματος του.

Σε κέντρο της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Βέρτης.

Την Παρασκευή δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές, έξω από το μαγαζί όπου και εμφανίζεται ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος λίγο πριν από την έναρξη του προγράμματος του για την απογευματινή διασκέδαση έκανε έκκληση στους θαμώνες να τηρήσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Καλώς ήρθατε κι απόψε, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε σ’ αυτή την πιο ξεχωριστή βραδιά της καλλιτεχνικής μου ζωής. Ξέρετε πολλές φορές όταν παίζουμε στην Αμερική, στο Σικάγο, σε διάφορες πόλεις, στην Αυστραλία, λόγω του ωραρίου πρέπει να τελειώσουμε στις 12. Κάπως έτσι θα είναι κι η σημερινή βραδιά λίγο πιο αμερικάνικη, πιο Αυστραλέζικη» ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Θέλω όμως να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, όμως να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας. Να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να διασκεδάσουμε. Μπορούμε να διασκεδάσουμε, πιστέψτε με. Θα περάσει κι αυτό το πράγμα, τι να κάνουμε…»

Όσον αφορά το μαγαζί όπου και εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, αυτό λειτούργησε ακολουθώντας τα νέα μέτρα του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το βίντεο της ιστοσελίδας seleo.gr στα τραπέζια και στους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 ατόμα, ωστόσο λόγω των νέων κανονισμών στο μαγαζί βρίσκονταν μόλις 550 άτομα.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

 πηγή: SDNA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ