Η μαφιόζικη επίθεση έγινε σε βενζινάδικο που ανήκει στο θύμα. Τον εκτέλεσαν με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ από την επίθεση των αγνώστων στο πρατήριο στη Νίκαια έχει τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας άνδρας.

Τόσο ο νεκρός όσο και ο τραυματίας από τη μαφιόζικη επίθεση στη Νίκαια είναι Αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, μάλιστα, είναι πρώτα ξαδέρφια.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που «παραγγέλθηκε» από τη μαφία στην Αλβανία. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το θύμα είχε χρέος, που ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ και αφορούσε ναρκωτικά.

Εκτιμάται πως πίσω από την εκτέλεση στη Νίκαια βρίσκεται σκληρή ομάδα από την Αλβανία, με τον τρόπο δράσης της επίθεσης να είναι ίδιος με εκείνον δολοφονίας που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στα Τίρανα.

Και το θύμα εκείνης της δολοφονικής επίθεσης είχε σχέση με ναρκωτικά και (όπως έγινε και στη Νίκαια) οι δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από τα νότια προάστια της Αττικής και μετά την εκτέλεση, το έκαψαν για να μην αφήσουν ίχνη.

newsit.gr Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ