Νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ο Θανάσης Καρακάντζας – Το πρώτο μήνυμά του στους Φθιωτούς

Ανακοίνωση αναφορικά με την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Φθιώτιδας στην θέση του Ηλία Κυρμανίδη εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας.  

Η σχετική ανακοίνωση

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Οι ανάγκες και οι προοπτικές της Φθιώτιδας και γενικότερα της Στερεάς Ελλάδας είναι οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι της ομάδας μας. Συνεχίζουμε τη σημαντική δουλειά του αγαπητού συναδέλφου Ηλία Κυρμανίδη με εργώδη προσπάθεια,
σύνθεση και συνεργασία για το καλό του τόπου μας. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑΣ

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • κ. Καρακάντζα καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα σας, προς όφελος της Π.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.
    Με την ευκαιρία, αφιερώστε λίγα λεπτά & πηγαίνετε να δείτε τη άθλια εικόνα του κόμβου στη βόρεια Λαμία , προς Δομοκό, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, κ.λ.π.
    Είσοδος – Έξοδος από «μαχαλά» & όχι από πρωτεύουσα νομού, έδρα Περιφέρειας, μεγάλη πόλη.
    Θάμνοι, στηθαία, πινακίδες σήμανσης, πεζοδρόμια κόμβου, χόρτα, σκουπίδια, ανύπαρκτη διαγράμμιση μέχρι & κόμβο Λυγαριάς, φωτισμός μέχρι νοσοκομείο… όλα θέλουν ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *