Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Νέες απειλές κατά της Ευρώπης και της Ελλάδας με όχημα το προσφυγικό εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από την ανατολική επαρχεία του Ερζερούμ, όπως αναφέρει σε tweet του ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας Zaman και πρόεδρος  του κέντρου της Στοκχόλμης για την Ελευθερία, Αμπντουλάχ Μποζκιούρτ.

  to not do that.. if we do it, you’ll be scrambled to find a hiding hole” as he gets the crowd booed European Parliament.

“Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα πλημμυρίσουμε την Ευρώπη με πρόσφυγες”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος. “Μας παρακαλέσατε να μην τον κάνουμε αυτό. Αν το κάνουμε, θα τρέχετε να βρείτε τρύπα για να κρυφτείτε”, απειλούσε ο Ερντογάν, με το ακροατήριό του να γιουχάρει το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Ερντογάν, στην ίδια ομιλία του και με το χέρι πάνω στο φέρετρο ενός στρατιώτη, δήλωσε πως θέλει να γίνει μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι ο Αλλάχ υποσχέθηκε μεγάλα οφέλη στην Συρία και πως η νίκη στο Αφρίν είναι κοντά.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article