Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών – «Είμαστε αθλητές, δεν έχουμε καμία σχέση με τη νύχτα», λέει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα σε καφετέρια στην λεωφόρο Ηρακλείου 468 στο Νέο Ηράκλειο.
Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στην καφετέρια και στον πρώτο όροφο, καθώς και σε διπλανό κτήριο όπως επίσης και σε 4 οχήματα.
Η συγκεκριμένη καφετέρια, πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει εγκαίνια. «Ήταν είκοσι ημερών μαγαζί. Είμαστε αθλητές, δεν έχουμε καμία σχέση με τη νύχτα, με υπόκοσμο», δήλωσε στις κάμερες η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ηρακλείου, από την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα, να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7 το πρωί.
Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που αναζητούν στοιχεία για τα αίτια και για το κάτα πόσον μπορεί να οφείλεται σε βομβιστική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.






protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.