Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (13.09.2024) στη Χαλκίδα, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» σε τοίχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr, ο άτυχος οδηγός κινούνταν με ιλλιγγιώδη ταχύτητα προς το Αφράτι στην Εύβοια, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μάντρα, στην περιοχή «Τρία Μαγαζιά» επί της οδού Δημάρχου Σκούρα, στη Χαλκίδα.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ όπου εντόπισαν τον οδηγό στο πίσω κάθισμα χωρίς τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας έσπευσαν στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού ενώ διερευνούνται τα αίτια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.