Νεκρός ο υποστηρικτής του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ – Η στιγμή που δέχεται τον πυροβολισμό στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα – Σοκαριστικό βίντεο

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο Τσάρλι Κερκ, γνωστός συντηρητικός ακτιβιστής και κεντρικό πρόσωπο της οργάνωσης Turning Point USA, έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο Utah Valley. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε δήλωσή του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου, ο δράστης της επίθεσης παραμένει ασύλληπτος, παρά τις προηγούμενες ανακοινώσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος ότι η αστυνομία είχε προχωρήσει σε σύλληψη υπόπτου. Οι αρχές διεξάγουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο Τραμπ είχε επανειλημμένα εκφράσει την εκτίμησή του για τον Κερκ, αναγνωρίζοντας τον ρόλο του στην προσέλκυση νέων ψηφοφόρων υπέρ του στις προεδρικές εκλογές του περασμένου έτους. Ο θάνατος του Κερκ αποτελεί πλήγμα για την αμερικανική συντηρητική πολιτική σκηνή και έχει προκαλέσει σοκ στους υποστηρικτές του σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Τσάρλι Κερκ, σύμμαχος του Τραμπ, είναι επικεφαλής της συντηρητικής φοιτητικής οργάνωσης Turning Point USA. Ο εκπρόσωπος δήλωσε στο NBC News ότι ο Κερκ έκανε μια παρουσίαση όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, και «εξ όσων γνωρίζουμε, χτυπήθηκε και απομακρύνθηκε από τον χώρο μαζί με την ομάδα ασφαλείας του».

*Με πληροφορίες από CNN

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.