Ένα παιδί μόλις 5 ετών, που κατοικούσε στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού, ξεψύχησε ξαφνικά την Πέμπτη (5.12.2024).
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδί με καταγωγή από τη Συρία αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο της δομής στο Σχιστό, όπου έλαβε συντηρητική αγωγή.
Στη συνέχεια η παιδίατρος εξέδωσε παραπεμπτικό για να μεταφερθεί το παιδί στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική Αρχή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος παιδιάτρου της δομής για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η κατηγορούμενη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελίας.
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της ανήλικης, ενώ διενεργείται και διοικητικός έλεγχος της υπόθεσης.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.