Νέα Σμύρνη: Αρνούνται τις κατηγορίες οι φερόμενοι ως δράστες της άγριας κακοποίησης της 27χρονης

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Προθεσμία για απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν από την 2η ειδική ανακρίτρια Ναρκωτικών οι τρεις κατηγορούμενοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν για την άγρια κακοποίηση μιας 27χρονης γυναίκας την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων στη Νέα Σμύρνη.

Η 27χρονη κατήγγειλε ότι ο θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, της έκοψε τα μαλλιά και την βίασε παρουσία των συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι φέρονται όχι μόνο να μην απέτρεψαν την κακοποίηση της 27χρονης, αλλά και να παρότρυναν τον δράστη με την στάση τους.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις, ενώ ακόμη ένας συλληφθείς έχει ήδη απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερος. Όλοι οι κατηγορούμενοι βαρύνονται, ανά περίπτωση, με τις κατηγορίες του βιασμού με συμμετοχική δράση και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στο επίμαχο διαμέρισμα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης 65 γραμμαρίων.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν την προθεσμία, καθώς δεν περιλαμβάνεται ακόμη στην δικογραφία το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 27χρονης .

Ο 40χρονος άνδρας, που σύμφωνα με την καταγγελία βίασε την 27χρονη, αρνείται την κατηγορία του βιασμού, αλλά φέρεται να αποδέχεται ότι κούρεψε και ξυλοκόπησε την καταγγέλλουσα, πράξεις που αποδίδει στον θυμό του, γιατί, όπως λέει, την έπιασε να τον κλέβει. Επικαλείται μάλιστα το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που υπάρχει στο διαμέρισμα, το οποίο έχει καταγράψει τι συνέβη και σύμφωνα με τον κατηγορούμενο θα αποδείξει ότι δεν διαπράχθηκε βιασμός.

Και οι συγκατηγορούμενοι του στην υπόθεση αρνούνται τις κατηγορίες.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TAGGED:
Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.