«Μυστήριο» με φωτιά στο J2US: Κάηκε το αυτοκίνητου του Αμούτζα, ενδείξεις εμπρησμού

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο πάρκινγκ που χρησιμοποιούν οι συντελεστές του J2US

-Advertisement-
fitcare

Δύο οχήματα – μεταξύ των οποίων το ΙΧ του Γιώργου Αμούτζα – τυλίχθηκαν στις φλόγες αργά το βράδυ του Σαββάτου 6ης Απριλίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 22:00, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα τρίτο σταθμευμένο όχημα που υπέστη μικρότερες υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο του ηθοποιού βρισκόταν στο πάρκινγκ του στούντιο – το οποίο είναι φυλασσόμενο – και τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην σκηνή του σόου. Μάλιστα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για φωτιά που προκλήθηκε από πρόθεση, κάτι ωστόσο που μένει να επιβεβαιωθεί αφού ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *