Μύλοι Αφοί Θέου στη Λαμία – Το σημείο που μυρίζει παράδοση, γεύση και Ελλάδα

Οι Μύλοι Αφοί Θέου στην Αθηνών 209 στην Λαμία δεν είναι απλά μια επιχείρηση ακόμη – είναι ένας τόπος με ιστορία, συνέπεια και μεράκι
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Λίγο έξω από τη Λαμία, στην Αθηνών 209 και 210, βρίσκεται ένα σημείο που μυρίζει Ελλάδα, παράδοση και… φρεσκοαλεσμένο αλεύρι.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Οι Μύλοι Αφοί Θέου δεν είναι απλά μια επιχείρηση ακόμη – είναι ένας τόπος με ιστορία, συνέπεια και μεράκι, που έχει γίνει σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τα αγνά, ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Από τη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα, νιώθεις την αυθεντικότητα του χώρου: ράφια γεμάτα με άλευρα κάθε τύπου, ζυμαρικά φτιαγμένα από τα δικά τους άλευρα, όσπρια, μέλι, λάδι, παραδοσιακά γλυκά, ξηρούς καρπούς, καθώς και κρασί και τσίπουρο από ντόπιους παραγωγούς.
Κάθε προϊόν έχει πίσω του μια ιστορία, έναν άνθρωπο, μια οικογενειακή φροντίδα.

Black Beige Bold Scrapbook Photo Collage Friends Moment Instagram Post | Lamianow.gr

Η φιλοσοφία των Μύλων Θέου είναι ξεκάθαρη: σεβασμός στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Η εταιρεία στηρίζει ενεργά την τοπική παραγωγή, συνεργάζεται με αγρότες και παραγωγούς της περιοχής και επιλέγει πρώτες ύλες που καλλιεργούνται με φροντίδα και αγάπη. Έτσι, στο τραπέζι κάθε οικογένειας φτάνουν προϊόντα αυθεντικά, αγνά και θρεπτικά, με την εγγύηση και την υπογραφή των Μύλων Θέου.

Λάμπρος, Βίκυ και Βαγγέλης Θέου – η ψυχή του μύλου

Πίσω από την επιτυχία των Μύλων Θέου βρίσκονται τρία αδέλφια που συνεχίζουν με πάθος το έργο των γονιών τους: ο Λάμπρος, η Βίκυ και ο Βαγγέλης Θέου.


image 58 | Lamianow.gr
Βαγγέλης και Βίκυ Θέου

Με κοινό όραμα, αφοσίωση και σεβασμό στην ιστορία του μύλου που λειτουργεί από το 1968, η νέα γενιά της οικογένειας έχει καταφέρει να ενώσει την τεχνογνωσία με την παράδοση, δημιουργώντας μια επιχείρηση-παράδειγμα για τη Λαμία και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.
Χάρη σε εκείνους, τα προϊόντα των Μύλων Θέου δεν είναι απλώς τρόφιμα – είναι γεύσεις με ψυχή.


image 57 | Lamianow.gr
Ο Λάμπρος Θέου

📍 Μύλοι Αφοί Θέου Ο.Ε.
Εργοστάσιο: Αθηνών 209, Τ.Κ. 35100 Λαμία
Τηλ.: 22310 22034 · Κιν.: 6979227243
Υποκατάστημα: Αθηνών 210, Τ.Κ. 35100 Λαμία
Τηλ./Fax: 22310 34949


image 179 | Lamianow.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *