Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση νέας ταυτότητας αποτελεί από σήμερα Κυριακή (29.6.2025) ο Προσωπικός Αριθμός.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από τον κανόνα για την έκδοση νέας ταυτότητας αυτό εξαιρούνται οι περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες έκδοσης Προσωπικού Αριθμού, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε χωρίς υπαιτιότητά τους.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση δελτίου ταυτότητας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα στο https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/.
Η Αστυνομία προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται εγκαίρως για την ανωτέρω διαδικασία, ώστε να αποφευχθεί περιττή ταλαιπωρία και να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους.
πηγη newsit

Από το 2006 έχει παρουσιαστεί το verichip ρε παιδιά που δοκιμαστικά πολλές χώρες μέχρι σήμερα το χρησιμοποιούν πιλοτικά αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα το επιβάλλουν.Μην ψάχνετε δορυφόρους και εξωγήινους, έχει ανακοινωθεί εδω και 20 έτη απο τα ξένα ΜΜΕ https://www.youtube.com/watch?v=oQMby-z7tGk
Lef Teris Θα επιβάλλουν και την πτώση από την Ακρόπολη, οπότε ξέρεις εσύ …
Προχώρησε σε εκβιασμό ο απατεώνας νεοταξιτες. Πηγαίνετε…….
Ρε άντε και
Εγώ θα κάνω βόλτες και και δεν θα ψηφίσω και θα πίνω και θα τρώμε με την παρέα μου και αν σας αρέσει αυτή η έκδοση
Ston aguristo.koprites
Σίγουρα μλκες οπεκεπεδες
Μόνο στο πάτο σας ..