Μητσοτάκης: Τι είπε για επιδόματα, εισφορά αλληλεγγύης, οικονομία και εκλογές

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
18 Min Read

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε αυλαία στην παρουσία του στη ΔΕΘ με τη συνέντευξη Τύπου η οποία διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες, με τους δημοσιογράφους να του θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τις εξαγγελίες του από το βήμα της ΔΕΘ το Σάββατο 7/9, αλλά και για άλλα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και την εξωτερική πολιτική της χώρας. 

-Advertisement-

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεμήνυσε, απαντώντας σε σχετική αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, πως δεν σκέφτεται τις πρόωρες εκλογές. Οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και τόνισε την ανάγκη να αλλάξει ο εκλογικός νόμος γιατί αλλιώς μας περιμένουν «διπλές κάλπες» λόγω της απλής αναλογικής. Ο πρωθυπουργός έστειλε μηνύματα στην Τουρκία, μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και προανήγγειλε αποσύνδεση εισφορών και εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

“Από το 2021 η μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος”

Η μείωση της φορολογίας αυξάνει την υποχρέωση όλων για φορολογική συμμόρφωση, ανέφερε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της 84ης ΔΕΘ και πρόσθεσε ότι με τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή που έχει ανακοινωθεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν έναν λόγο παραπάνω να δηλώνουν τα εισοδήματά τους.

- Advertisement -

Από το 2021 θα έχουμε δημοσιονομικό χώρο για μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος.

Σε ερώτηση αν θα προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για νέα θητεία Προέδρου της Δημοκρατίας, η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν: «Κάντε μου αυτό το ερώτημα σε 3 μήνες».

Σημείωσε ακόμη ότι προηγείται η συνταγματική μεταρρύθμιση που θα επιτρέπει την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας με 151 ψήφους. Κάθε πράγμα στον καιρό του, σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Κανένα επίδομα δεν καταργείται”

Κανένα επίδομα δεν καταργείται, δήλωσε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 84ης

ΔΕΘ. Αναφερόμενος ειδικά στα άτομα με αναπηρία τόνισε: «θέλουμε μία συγκροτημένη προσέγγιση στο θέμα τον ατόμων με αναπηρία. Το έχω αναλάβει προσωπικά και θα παρουσιάσουμε καινοτόμες προτάσεις». Αναφέρθηκε στην επίσκεψή του την Παρασκευή στην εθνική ομάδα τυφλών και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα άτομα αυτά και την ψυχική τους δύναμη. Μίλησε δε και για την προσωπική διάσταση που έχει το θέμα, λόγω της μητέρας του.

Σχετικά με τα εργασιακά, είπε ότι «στόχος μας είναι να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας και την πλήρη απασχόληση και θα είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή εργοδοτικής αυθαιρεσίας». Επανέλαβε ότι από 1ης Ιουλίου του 2020 θα αρχίσει η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και επανέλαβε την πίστη του στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις.

«Θα σεβαστούμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τα αναδρομικά»

Διαβεβαίωση προς τους συνταξιούχους ότι «Θα σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά» έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Θα δούμε τα δημοσιονομικά περιθώρια και θα γίνουν επιστροφές σε βάθος χρόνου, συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, για τις φορολογικές εξαγγελίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως εάν έχουμε υπεραπόδοση στα δημόσια έσοδα, μπορούμε πάντα να παρεμβαίνουμε και να το επιστρέφουμε στους πολίτες, μέσω μείωσης φόρου και στήριξης του κοινωνικού κράτους.

Για Συμφωνία των Πρεσπών: Θα είμαστε αυστηροί στην εφαρμογή της

«Είναι εθνικά επιζήμια συμφωνία, αλλά είναι κυρωμένη από την ελληνική Βουλή, συνεπώς δεν αλλάζει κατά το δοκούν», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην 84η ΔΕΘ.

«Δεν προβλέπεται κατάργησή της παρά μόνο έλεγχος της εφαρμογής της κι θα είμαστε πάρα πολύ αυστηροί ως προς αυτό», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι η στήριξη της Μακεδονίας. Μίλησα για στήριξη του brand της πραγματικής δικής μας Μακεδονίας, ώστε να κερδίσουμε επικοινωνιακά».

Δεν έχει κανονιστεί συνάντηση με τον κ. Ζάεφ αλλά κάποια στιγμή θα γίνει, είπε ο πρωθυπουργός.

“Εφαρμόζουμε μια πολιτική απολύτως συνεπή με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις”

Εφαρμόζουμε μια πολιτική απολύτως συνεπή με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, που δεν θέτει σε κίνδυνο την ανάγκη σεβασμού στη δημοσιονομική πειθαρχία», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην 84η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση για όσα άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τις σημερινές παροχές.

«Η κατάσταση που παραλάβαμε στα δημόσια οικονομικά δεν ήταν τόσο ρόδινη όσο παρουσιαζόταν. Τον Αύγουστο είχαμε υπεραπόδοση στα έσοδα, άρα κάτι αλλάζει θετικά. Η ανάπτυξη που προσδοκούμε θα είναι ισχυρή», τόνισε ακόμη.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «αν η χώρα μας απειλείται από διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, αυτό προσθέτει στα επιχειρήματά μας γιατί πρέπει να μειωθούν οι στόχοι πρωτογενών πλεονασμάτων».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η διαφαινόμενη διεθνής ύφεση να επηρεάσει την ελληνική οικονομία ο πρωθυπουργός, επανέλαβε πως η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωζώνης και ότι θα επιτευχθεί ο στόχος για υψηλή ανάπτυξη. Σημείωσε ότι δεν συμμερίζεται τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις για τη διεθνή οικονομία και υπογράμμισε «εμείς θα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για εκλογικό νόμο: Με 40% ένα κόμμα δικαιούται αυτοδυναμία
 
Δεν δίνουμε κάποιο πρόσθετο δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού ούτε αλλοιώνουμε τους εκλογικούς καταλόγους», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση για τον εκλογικό νόμο στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην 84η ΔΕΘ.
«Παρέχουμε απλώς μία διευκόλυνση, όποιος είναι εγγεγραμμένος σε εκλογικό κατάλογο θα μπορεί να ψηφίζει από τον τόπο διαμονής του. Εξετάζουμε παράλληλα και το ενδεχόμενο επιστολικής ψήφου» τόνισε.
Τόνισε ότι η συνταγματική αναθεώρηση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, για να προσθέσει: Είναι, δίχως δική μας ευθύνη, περιορισμένης εμβέλειας.
Για τον εκλογικό νόμο είπε: «Δεν θα συνδέσω ζητήματα εκλογικού νόμου με αλλαγή του Συντάγματος. Είναι δύο διακριτές ενότητες».
«Για να ισχύσει αυτή η αλλαγή χρειάζονται 200 ψήφοι. Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου αυτή η ρύθμιση να ψηφιστεί από 300 στη Βουλή», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Επιμένω ότι η απλή αναλογική είναι απολύτως καταστροφική για τη χώρα και η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει έναν νόμο που θα εξασφαλίζει κυβερνησιμότητα. Με 40% ένα κόμμα δικαιούται αυτοδυναμία», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Το μήνυμα στον Ερντογάν

Την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν στον ΟΗΕ στα τέλη Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί την Κυριακή στην 84η ΔΕΘ.

«Παρά την ένταση, πρόθεση μου είναι πάντα να συνομιλώ», τόνισε και συνέχισε πως «μόνο τότε μπορείς να παρουσιάσεις με αυτοπεποίθηση τις θέσεις σου και να βρίσκεις λύσεις».

«Προσερχόμαστε με αποφασιστικότητα», υπογράμμισε και τόνισε την ανάγκη να μη συγχέονται σε επίπεδο διμερών σχέσεων ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη. «Ευρωπαϊκό πρόβλημα είναι και το ζήτημα του προσφυγικού», συμπλήρωσε.

Ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «πρέπει να καταλάβει ότι δεν νοείται να απειλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη, εκμαιεύονται περισσότερους πόρους για τη διαχείριση του προσφυγικού».

«Κι αν χρειάζεται να συζητήσουμε να γίνει όχι με απειλές και τσαμπουκάδες και με μια γλώσσα που δεν ταιριάζει σε σχέσεις καλής γειτονίας», συνέχισε.

«Θα είναι μια πρώτη συνάντηση, είναι πάντα καλύτερο να συζητάμε με την Τουρκία», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για ΔΕΗ: Ενδεχομένως πρέπει να ερευνηθεί γιατί κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα

«Το σχέδιο για την εξυγίανση της ΔΕΗ έχει παρουσιαστεί. Την κληρονομήσαμε σε τραγική κατάσταση», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην 84η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση για ΔΕΗ και εταιρείες δημοσίου.

«Ναι, ενδεχομένως πρέπει να ερευνηθεί γιατί κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα για τη ΔΕΗ ενώ κάποιοι επισήμαιναν τους κινδύνους. Αυτό αφορά πια τη δικαιοσύνη, όχι την κυβέρνηση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Δεν θέλω να βλέπω τη ΔΕΗ μόνο ως πρόβλημα, θέλω να την εξυγιάνουμε. Περιουσιακά στοιχεία της θα πουληθούν για να στηριχτεί η επιχείρηση. Θέλω να κερδίσει το μέλλον με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

«Η ΔΕΗ θα έπρεπε να αποζημιώνεται από το κράτος αν το κράτος θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική μέσω αυτής», σημείωσε ακόμη ο πρωθυπουργός.

Η απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση για πρόωρες εκλογές

Για τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και την απλή αναλογική ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στην 84η ΔΕΘ. «Είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου», τόνισε στην απάντησή του.

«Πρόθεσή μου είναι προφανώς να εξαντλήσω την 4ετία», ενώ αναφερόμενος στη σχετική φιλολογία της αντιπολίτευσης σημείωσε πως «η αντιπολίτευση φαίνεται να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια».

«Το ζήτημα της εκλογής με απλή αναλογική είναι στο τραπέζι. Αν δεν αλλάξει ο νόμος, η επόμενη εκλογή θα είναι με απλή αναλογική, άρα θα είναι διπλή κάλπη, αφού δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Θα περάσουμε από τη διαδικασία μίας διπλής εκλογής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι είπε ο Πρωθυπουργός για τα Εξάρχεια και το πανεπιστημιακό άσυλο

“‘Η κατάργηση της παραβατικότητας και της ανομίας που κρύβεται πίσω από το πανεπιστημιακό άσυλο, αυτή είναι η σωστή διατύπωση, γιατί δεν καταργήσαμε κανένα άσυλο, δώσαμε τη δυνατότητα στην αστυνομία να παρεμβαίνει, ώστε να αντιμετωπίζει αυτά τα φαινόμενα” δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

“Δουλεύει ήδη. Η αστυνομία κάνει ήδη επεμβάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει εμπόρους ναρκωτικών και το παρεμπόριο. Η εικόνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βλέπαμε πριν από κάποιους μήνες” πρόσθεσε.

“Κάναμε μια πολύ σημαντική τομή, όχι μόνο σημειολογική αλλά και ουσιαστική. Το μέτρο αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά απέναντι σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να βρίσκουν εκεί καταφύγιο” τόνισε.

“Ως προς τα Εξάρχεια, το ζήτημα δεν είναι μόνο κατασταλτικό. Είναι το πώς μία γειτονιά της Αθήνας θα ξαναβρεί τον ρυθμό της, τη ζωή της, πώς θα συνεργαστούμε με τον Δήμο για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για την αναγέννηση της περιοχής. Γίνονται επιχειρήσεις στα Εξάρχεια, όπως γίνονται παντού, δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση αυτό. Η αστυνομία έχει πιο έντονη παρουσία και αυτό είναι καλό όχι κακό” υπογράμμισε.

Για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Χαρούμενος που άνοιξε η συζήτηση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ σε σχετική ερώτηση, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια συζήτηση «στην οποία έχουμε δίκιο».

«Το Βρετανικό Μουσείο δίνει μια μάχη την οποία θα τη χάσει, κάποια στιγμή θα τη χάσει», τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ έκανε λόγο για κακοπροαίρετη κριτική, η οποία ασκήθηκε στην κυβέρνηση. «Μας ασκήθηκε όμως και κακοπροαίρετη κριτική που ταυτίστηκε με τα επιχειρήματα του Βρετανικού Μουσείου. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδυναμωθεί το πάγιο και δίκαιο αίτημα για επιστροφή των γλυπτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Οποιοδήποτε αίτημα γίνει προς το Βρετανικό Μουσείο θα αξιολογηθεί και θα διατυπωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μη θέτει σε αμφισβήτηση το πάγιο και δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για οριστική επιστροφή στην Ελλάδα», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για αλλαγές Ποινικούς Κώδικες: Πρόθεσή μας να έχουν ψηφιστεί ως τα τέλη Σεπτεμβρίου

«Επιλέξαμε τελικά να δώσουμε παραπάνω χρόνο, για να ωριμάσουν οι αλλαγές, με μια νέα νομοπαρασκευαστική επιτροπή, επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σύνθετο. Την Πέμπτη θα είμαι ο ίδιος στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να μπορέσω να συζητήσω το θέμα με τους αρμόδιους υπουργούς, την πρόοδο η οποία έχει γίνει.

Πρόθεσή μας είναι να έχουν ψηφιστεί ως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η κατεύθυνση είναι λίγο πολύ γνωστή, όπου απαιτείται αυστηροποίηση ποινών», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 84η ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για χτυπητές αστοχίες, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν «και θα διορθωθούν με νόμο. Επιλέξαμε να δώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου πρόθεσή μου είναι να έχουμε ολοκληρώσει τις αλλαγές αυτές».

Για τα επιδόματα

«Κανένα επίδομα δεν καταργείται. Θέλουμε μία συγκροτημένη προσέγγιση στο θέμα τον ατόμων με αναπηρία. Το έχω αναλάβει προσωπικά και θα παρουσιάσουμε καινοτόμες προτάσεις. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας και την πλήρη απασχόληση και θα είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Από 1η Ιουλίου του 2020 θα αρχίσει η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών».

Για τα αναδρομικά

«Θα σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά. Θα δούμε τα δημοσιονομικά περιθώρια και θα γίνουν επιστροφές σε βάθος χρόνου».

Για το προσφυγικό

«Γίνονται έρευνες και θα ερευνηθούν περαιτέρω τα ζητήματα που αφορούν τη σίτιση των μεταναστών. Η ελληνική κυβέρνηση έχει διαφορετική πολιτική από την προηγούμενη κυβέρνηση. Υποστηρίζει ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας πρέπει να εφαρμοστεί και, ως προς τη δική μας ευθύνη, να γίνονται επιστροφές. Θα αλλάξει η διαδικασία χορήγησης ασύλου, θα επιταχυνθεί χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα γίνουν επιστροφές στην Τουρκία, όπως ορίζει η συμφωνία. Θα αναλάβω πρωτοβουλία και θα ενημερώσω τους αρχηγούς όλων των κρατών της ΕΕ για τον επιμερισμό των ασυνόδευτων ανηλίκων σε όλες τις χώρες».

Για τη μείωση της φορολογίας

Ο πρωθυπουργός απάντησε σε πάνω από 50 ερωτήσεις δημοσιογράφων

«Η μείωση της φορολογίας αυξάνει την υποχρέωση όλων για φορολογική συμμόρφωση. Με τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή που έχει ανακοινωθεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν έναν λόγο παραπάνω να δηλώνουν τα εισοδήματά τους. Από το 2021 θα έχουμε δημοσιονομικό χώρο για μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος».

«Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως εάν έχουμε υπεραπόδοση στα δημόσια έσοδα, μπορούμε πάντα να παρεμβαίνουμε και να το επιστρέφουμε στους πολίτες, μέσω μείωσης φόρου και στήριξης του κοινωνικού κράτους».

Για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων

«Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων προσβάλουν την κοινωνία μας. Οι προηγούμενες προτάσεις για τα ζώα συντροφιάς ήταν εκτός τόπου και χρόνου, καθώς είχε ακουστεί και ότι αποτελεί, πως είναι φορολογικό τεκμήριο, το να έχει κανείς ένα ζώο συντροφιάς» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της 84ης ΔΕΘ και πρόσθεσε ότι η αρμοδιότητα για τα ζώα συντροφιάς πρέπει να είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Εσωτερικών. «Θα υπάρξει συνολική στρατηγική σε συνεργασία με το φιλοζωικό κίνημα. Το σύγχρονο πλαίσιο θα θέσει και τους δήμους προ των ευθυνών τους και η ευθύνη επιτήρησης του ζητήματος θα είναι το υπουργείο Εσωτερικών» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μητσοτάκης απάντησε για τον Μαρινάκη

Σε ερώτηση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, για τις σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Μαρινάκη. «Τον χαιρέτησα μπαίνοντας στο ξενοδοχείο, όπως χαιρέτησα καμιά εκατοστή άλλους που βρίσκονταν εκεί» είπε, για να προσθέσει: «Δική μου δουλειά είναι να θέτω κανόνες. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν έχω φιλίες με επιχειρηματίες. Δουλειά μας είναι να καθορίζουμε τους όρους του επιχειρηματικού παιχνιδιού και από εκεί και πέρα όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με αυτό το πλαίσιο». Επισήμανε ότι έχει πιο παραγωγικά πράγματα να κάνει, τονιζοντας και δεν του αρέσει να σχολιάζει αυτά τα οποία λέγονται ή γράφονται στο διαδίκτυο.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *