«Ήταν ένας εφιάλτης… Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο αληθινός πατέρας μου δεν ήρθε να με σώσει και γιατί η μητέρα μου, το άφηνε να συμβεί» εξομολογήθηκε ο αμερικανός σταρ που κλείνει σήμερα τα 68, σε μία από τις σπάνιες φορές που αναφέρεται στη βίαιη  παιδική ηλικία του

Στον Γιώργο Σατσίδη και στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Μίκι Ρουρκ με αφορμή τη συμμετοχή του στη διεθνή κινηματογραφική συμπαραγωγή «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς που γυρίζεται στην Αθήνα και την Αίγινα, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

«Δεν έχω σεβασμό σε αυτό το επάγγελμα επειδή άλλαξε πολύ τα τελευταία 20 χρόνια. Ένας μέτριος έως κακός ηθοποιός αν μπει σε μια μεγάλη ταινία που κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια και φέρει έσοδα στα ταμεία γίνεται σούπερ σταρ ακόμη κι αν είναι κακός ηθοποιός. Και το Χόλιγουντ είναι γεμάτο τέτοιους. Είναι θέμα συστήματος και διασυνδέσεων» σχολίασε ο χολιγουντιανός σταρ.

«Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα το παρελθόν, δεν μιλάω για αυτό. Είχα ιδιαίτερα βίαιη παιδική ηλικίαΗ μητέρα μου παντρεύτηκε έναν βίαιο αστυνομικό που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να σκοτώνει στο ξύλο εμένα και τον μικρό αδελφό μου από τότε που ήμουν 6 μέχρι τα 16 μου. Και με επηρέασε έντονα γιατί δεν ήταν ένα χτύπημα στον πισινό, αλλά ήταν ωμή βία και δεν μπορούσα να μιλήσω στα κορίτσια» εξομολογήθηκε.
«Όταν έπαιζα σε ομαδικά σπορ, ήμουν πάντα μόνος γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους συμπαίκτες μου, ένιωθα ντροπή γι’ αυτό που γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ήταν ένας εφιάλτης και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο αληθινός πατέρας μου δεν ήρθε να με σώσει και γιατί η μητέρα μου το άφηνε να συμβεί. Επειδή ένιωθα ντροπή έγινα σκληρότερος, πιο σκληρός από όλους».

 

Ο Μίκι Ρουρκ αναφέρθηκε επίσης στο πιο κοντινό πρόσωπο της ζωής του, τον μικρότερο αδελφό του, Τζόι, που ξεψύχησε στα χέρια του: «Ο μικρότερος αδελφός μου, Τζόι, πέθανε στα χέρια μου 11 χρόνια πριν και υπέφερε και οι νοσοκόμες μου είπαν ότι δεν πρόκειται να φύγει αν δεν νιώσει ότι είσαι εντάξει. Πρέπει να του το πεις: ‘’Τζόι πρέπει να φύγεις τώρα’’… ».

Τέλος αναφερόμενος στο μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από τις γυναίκες στη ζωή του, εξήγησε: «Οτιδήποτε κι αν συμβεί σε μια σχέση, ειδικά αν είναι μακρόχρονη και συνοδεύεται από βαθιά αγάπη, αυτός που πρέπει να κατηγορήσεις αν δεν λειτουργεί η σχέση είναι ο εαυτός σου και όχι το άλλο πρόσωπο. Γιατί έχει τη ζωή του, τα δικά του όνειρα του, τη δική του προσωπικότητα. Προσπάθησα για πολλά χρόνια να αλλάξω τις συντρόφους μου, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό».

πηγή: protothema.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:LIFE