Μια διαφορετική συζήτηση με το Νίκο Πάπουτσα : “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία οχι και τόσο συνηθισμένη συνέντευξη ο Νίκος Παπουτσας μίλησε για το τι έχει βαρεθεί στις προεκλογικές περιοδείες, τι πιστεύει για τα ρουσφέτια κι αν ο ίδιος έχει δεχθεί κάποια στιγμή στο παρελθόν από πολιτικό καθώς και το τι έχει βαρεθεί να ακούει όλα τα προηγούμενα χρόνια προεκλογικά από τους υποψηφίους.

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 comments
2 Min Read

Μια συνέντευξη πέρα από τα συνηθισμένα παραχώρησε στο lamianow.gr και τον Πάνο Κατσώνη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, Νίκος Πάπουτσας. Ο γνωστός νομικός της πόλης μας, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του απαντώντας και στις δύσκολες ερωτήσεις ενώ απάντησε και σε ποιο προσωπικές ερωτήσεις.

SnapShot28

Σε μία οχι και τόσο συνηθισμένη συζήτηση ο Νίκος Παπουτσας μίλησε για το τι έχει βαρεθεί στις προεκλογικές περιοδείες, τι πιστεύει για τα ρουσφέτια κι αν ο ίδιος έχει δεχθεί κάποια στιγμή στο παρελθόν από πολιτικό καθώς και το τι έχει βαρεθεί να ακούει όλα τα προηγούμενα χρόνια προεκλογικά από τους υποψηφίους.

SnapShot29

Ο κ. Παπουτσας αφου μας συστήθηκε μίλησε για τα κοινά σημεία της δικηγοριας με την πολιτική ενώ εξήγησε ότι ήταν στόχος για ζωής για εκείνο να σπουδάσει νομική και να ασκήσει το επάγγελμα, όπως και κάνει. 

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είναι φανατικός με τον ΠΑΣ Λαμία και πηγαίνει και στο γήπεδο αλλά και πώς υποστηρίζει την ομάδα που υποστηρίζει και ο Αλέξης Τσίπρας. 

SnapShot31

Συν τις άλλοις απάντησε αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν ήταν υποψήφιος τι θα ψηφιζε στις 21 Μαϊου. Επίσης σε ερώτηση μας για μια αστεία, συγκινητική και άβολη στιγμή, κάνοντας αναφορά σε μια γιαγιά που τοον συγκίνησε δίνοντας του  μια εικόνα ενός Αγίου που κουβαλά πάντα μαζί του. 

SnapShot27

Επίσης μας είπε ποιο είναι το τελευταίο βιβλίο που διάβασε…εκτός από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αν αντί για προεκλογική ομιλία, είχε ως μοναδική επιλογή να “μιλήσει” στους ψηφοφόρους με ένα τραγούδι, ποιο θα ήταν αυτό;

SnapShot30

Φυσικά δεν παρέλειψε να μας πει ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν γυρίζει στο σπίτι και πως θα περιέγραφε τον Αλέξη Τσίπρα.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *