Μία απόλυση και σαρωτικές αλλαγές για τον 49χρονο που έφαγε πόρτα σε νοσοκομείο και πέθανε

Lamianow.gr
Lamianow.gr 3 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/20 at 10:38 ΠΜ
1 Min Read
49patratep

Ο θάνατος του 49χρονου και τα όσα έγιναν λίγο νωρίτερα στο νοσοκομείο που πήγε για να ζητήσει βοήθεια, συντάραξαν την Πάτρα και ολόκληρη τη χώρα…

Η πρώτη καμπάνα έπεσε για τον άδικο θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου που πέθανε αβοήθητος, καθώς όταν πήγε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” στην Πάτρα που δεν εφημέρευε, η νοσοκόμα που τον υποδέχθηκε τον έστειλε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε απολύεται η μία από τις δύο νοσηλεύτριες, που βρίσκονταν στα ΤΕΠ όταν έφθασε ο 49χρονος. Η δεύτερη νοσηλεύτρια που είναι και μόνιμη εργαζόμενη, αναμένει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που έχει παραπεμφθεί, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Εξάλλου με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” Παναγιώτη Δημόπουλου έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσίων.

Σύμφωνα με το tempo24, έφυγε από την θέση της η προϊσταμένη στα ΤΕΠ, που είχε φθάσει ο 49χρονος την περασμένη Τετάρτη και δεν εξετάστηκε από γιατρό.

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content