Μένιος Φουρθιώτης: Παράλογες απαιτήσεις για γάλα αμυγδάλου και βρώμη – Απειλές για τηλεφωνήματα σε υπουργούς

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Σαν να μην είναι στη φυλακή αλλά σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο συμπεριφέρεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Οι απαιτήσεις του παράλογες και οι απειλές σε… «θεούς και δαίμονες» συνεχείς!

«Έχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς» λένε άνθρωποι που… ζουν τον Μένιο Φουρθιώτη και βλέπουν τη συμπεριφορά του λίγες μέρες μετά την απόφασή του να προφυλακιστεί.

Ο παρουσιαστής, που είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έχει ζητήσει να του πάνε στο κελί του γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρώμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου, τοστ μόνο με τυρί.

«Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν αρκείται στις παράλογες απαιτήσεις αλλά εκτοξεύει απειλές!

Απειλεί τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πως αν δεν ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του και δεν του φέρουν όσα ζητάει, θα τους κάνει μήνυση, λέει συνέχεια ότι «έχω γνωστούς πολιτικούς».

newsit.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *