Πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν κάνει η ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου σε ένα οδοιπορικό στα χωριά της βόρειας Εύβοιας που βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη, το καλοκαίρι που μας πέρασε

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού «Ένας επίγειος παράδεισος παραδομένος σε μια πύρινη κόλαση. Ο απολογισμός από τα καμένα στη Βόρεια Εύβοια είναι τραγικός. Μισό εκατομμύριο στρέμματα έγιναν στάχτη.

Οι κάτοικοι ανατρέχουν στις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν, περιγράφουν το χρονικό της καταστροφής, που τους στέρησε την καθημερινότητά τους, τα σπίτια τους, τη δουλειά τους.

Τρεις μήνες μετά, η απόγνωση στη θέα της καμένης γης έχει δώσει τη θέση της στον φόβο πως η πύρινη καταστροφή μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα καταστροφή, αυτή τη φορά υδάτινη. Το πέρασμα του «Μπάλλου» υπενθύμισε πως ο κίνδυνος μιας μεγάλης πλημμύρας ελλοχεύει.

Πώς οι άνθρωποι που ζούσαν από το δάσος και είδαν σπίτια και περιουσίες να παραδίδονται στις φλόγες μπορούν να σχεδιάσουν την ζωή τους από την αρχή;».

Την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 23:50 η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το MEGA STORIES καταγράφουν ιστορίες από τη βόρεια Εύβοια… ιστορίες απόγνωσης, θυμού αλλά και δύναμης!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like