Έπεσε η αυλαία της εικοσαετούς συνεργασίας ανάμεσα στη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ. Η πρώην, πλέον, anchorwoman του καναλιού του Φαλήρου παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (08.05.2026) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για τελευταία φορά.
Όταν στο πλατό των ειδήσεων του ΣΚΑΪ έδωσε το παρών ο Βασίλης Χιώτης προς σχολιασμό της επικαιρότητας, η Σία Κοσιώνη δέχθηκε έναν πρώτο αποχαιρετισμό.Ειδικότερα, όπως προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ 100,3 σηκώθηκε από τη θέση του και θέλησε να αποχαιρετίσει την καλή του συνεργάτιδα διά χειραψίας.
«Βασίλη μου, να σ’ ευχαριστήσω πολύ», επισήμανε αρχικά η Σία Κοσιώνη για να αποκριθεί, με τρυφερότητα, ο Βασίλης Χιώτης ως εξής:
«Εγώ σ’ ευχαριστώ, Σία μου. Τιμή μου».«Δική μου», υπογράμμισε τότε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων προσθέτοντας, με νόημα:
«Γυρίζουμε σελίδα, κυρίες και κύριοι. Συγνώμη, για την αναστάτωση, στον σκηνοθέτη μας». Ήταν η τελευταία φορά που στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ήταν η Σία Κοσιώνη, μιας και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε ανακοινωθεί ήδη η λήξη της 20ετούς συνεργασίας με τον σταθμό.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.





























Ναι!!! θα πάει στον Κυριάκο( ΕΡΤ) η στον Κυριακου ( Αnt)!!!!!!!!!