Με τους αγρότες στο κόμβο της Ανθήλης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης

Δήμητρα Γιωτίδου
Updated 2016/01/22 at 11:16 ΠΜ
2 Min Read

Νίκος Σταυρογιάννης: «Στηρίζω τους αγώνες των αγροτών διαχρονικά γιατί χωρίς την αγροτική παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας»

 

Τη διαχρονική στήριξή του στους αγώνες των αγροτών εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου με αγρότες της περιοχής που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον κόμβο της Ανθήλης.

2

Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο κ. Σταυρογιάννης τόνισε:

«Η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Ο βασικότερος πυλώνας αυτού του σχεδίου είναι η αγροτική παραγωγική ανασυγκρότηση. Όχι μόνο γιατί πρέπει να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος αλλά και για να αναπτυχθεί δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αυξάνοντας το παραγόμενο προϊόν από το οποίο πρέπει να εξασφαλίσουμε τη διατροφική μας αυτάρκεια, πολλές εξαγωγές και βεβαίως τη μεσογειακή διατροφή για τα πολλά εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Οι προτάσεις που υπάρχουν είναι πολύ επώδυνες και μπορεί να καταστούν καταστροφικές. Ορθώς λοιπόν ο πρωθυπουργός, σε έκτακτη σύσκεψη στου Μαξίμου, έθεσε ζητήματα αλλαγών και στη συζητούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση κυρίως για τους νέους αγρότες αλλά και στην ελάφρυνση των δυσβάσταχτων φορολογικών επιβαρύνσεων. Στηρίζω τους αγώνες των αγροτών διαχρονικά γιατί χωρίς την αγροτική παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας.»

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content