Σε λίγες ομάδες της Super League δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν. Μία από αυτές είναι η Λαμία, αφού ερωτηματικό αποτελεί το αν θα συνεχίσει ο Μπάμπης Τεννές.

Σύμφωνα με το Sportime δεν είναι εύκολο για κανέναν να κάνει προβλέψεις επ’ αυτού γιατί είναι πολύ πιθανό να την πατήσει. Πέρυσι υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν σκέψεις διαζυγίου, αλλά στο τέλος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε στροφή 180 μοιρών και τον κράτησε. Φέτος;

Ο ισχυρός άνδρας των Φθιωτών έκανε διάφορες σκέψεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά την τελική του απόφαση δεν φαίνεται να την έχει πάρει. Την περιμένουν, πάντως, πολλοί με αγωνία…

Μπορεί η Λαμία να είναι μία ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή και την επόμενη χρονιά, αλλά αρκετοί -άνεργοι και μη- καλοβλέπουν τον πάγκο της γνωρίζοντας πως οι επιλογές τους δεν είναι πολλές. Υπάρχει και κάτι ακόμα θετικό, ότι βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και ότι έχει έναν ιδιοκτήτη που πληρώνει κανονικά. Όχι και άσχημα.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καταρχήν!Σημαντικότατο φυσικά το ποιός θα`ναι ο τεχνικός της ομάδας τη νέα σεζόν και ίσως δεν χαακτηρίζεται αποτυχημένος-τουναντίον ο Μπάμπης ο Τενές,αλλά το βασικότερο είναι να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα και ευστοχία στις μεταγραφικές επιλογές γιατί με παικτάκια από πρωταθλήματα Μάλτας και Αλβανίας σαν τον Ατσερέβιτς ή παλαίμαχους σαν τον Ντακόλ και του Πλατανιά,η ομάδα μας θα`ναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί υποβιβασμού!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured