Έχοντας περάσει ο ίδιος – και δη βαριά – την νόσο του κορονοϊού, ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να δώσει μια σαφή απάντηση στους απανταχού συνωμοσιολόγους αλλά και στους αρνητές του φονικού ιού.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι -ανάμεσά τους και πολλοί celebrities– οι οποίοι έσπευσαν να… εκφέρουν γνώμη για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να εκφράσουν την αντίθεση τους στο επιστημονικό έργο.

Mέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να τους δώσει τη δική του απάντηση με αρκετή δόση σαρκασμού. Ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA».

«Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή» συμπλήρωσε.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

πηγή reader.gr