Ούτε φέτος την Ανάσταση έλειψαν οι σοβαροί τραυματισμοί από κροτίδες και πυροτεχνήματα.
Στη Ζάκυνθο στην περιοχή Γαϊτάνι ένας 30χρονος ακρωτηριάστηκε (!) στο αριστερό του χέρι από δυναμίτιδα. Ταυτόχρονα, υπέστη και τραύματα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.
Στο Κουτσοπόδι Άργους ένας 19χρονος έπαθε εγκαύματα στο πρόσωπο και το θώρακα. Αρτχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και έπειτα στο Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς» στην Αθήνα.
Τέλος, στο Βροντάδο της Χίου – γνωστό για το ρουκετοπόλεμο την Ανάσταση – κατασχέθηκαν 155 ρουκέτες.
Newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.