Διαμαρτύρονται για τους συνοδούς καθηγητές της πενταήμερης εκδρομής τους, και τον τρόπο επιλογής τους.

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου.

Μαθητές που διαμαρτύρονται για τους συνοδούς καθηγητές της πενταήμερης εκδρομής τους, και τον τρόπο επιλογής τους, επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν, κλειδώνοντας την εξωτερική πόρτα του σχολείου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να εγκλωβιστούν μέσα στο κτήριο ο διευθυντής του σχολείου, μαζί με καθηγητές, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο npress.gr.

Ο κ. Μένιος Χάρος  πατέρας μαθητή μιλάει για αυτό το περιστατικό στο σχολείο του παιδιού του.

«Έχουμε μια τεταμένη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο σχολείο . Οι μαθητές έχουν επιλέξει πέντε καθηγητές που θα ήθελαν να τους συνοδεύσουν στην εκδρομή τους κι αυτό δεν κατέστη  δυνατό με διάφορες προφάσεις . Σαν γονιός πιστεύω ότι τα παιδιά ορθά έχουν σηκώσει το ανάστημά τους και πολύ σωστά έπραξαν έτσι όπως έπραξαν. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνεδρίασε όπου ομόφωνα αποφάσισε να ζητήσει από το διευθυντή τη σύγκληση του νέου συμβουλίου κάτι που σήμερα επικυρώθηκε και από τους καθηγητές, υπογράφοντας είκοσι καθηγητές περίπου το αίτημα αυτό. Ο  διευθυντής  αρνείται αυτή τη στιγμή να το συγκαλέσει και αναγκαστικά οι γονείς και οι μαθητές έχουν προβεί σε εγκατάλειψη του χώρου ζητώντας μόνο και μόνο τη σύγκλιση των καθηγητών όπου εκει θα αποφασιστεί οριστικά ποιοι θα είναι οι συνοδοί των παιδιών μας στην εκδρομή», “λέει ο κ . Μένιος Χάρος.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ και από το nafpaktianews.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured