«Δεν υπάρχει ζήτημα αλαζονείας, όπως δεν υπάρχει τιμωρητική διάθεση για να αμαυρωθεί η προσφορά ενός επικεφαλής σε μια περιοχή που δοκιμάστηκε πολύ από τις μεταναστευτικές ροές των τελευταίων μηνών» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη για την απομάκρυνση του λιμενάρχη Χανίων από τον Βασίλη Κικίλια.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «όπως ενημέρωσε ο κ. Κικίλιας, διεξήχθη ΕΔΕ, η οποία είναι εν εξελίξει». Η ανεξάρτητη επιτροπή που έχει αναλάβει θα αποφασίσει τι συνέβη, σημείωσε. Η ΕΔΕ προκάλεσε την ενόχληση της κυρίας Μπακογιάννη, που είπε μεταξύ άλλων ότι «η εξουσία ασκείται και με ανθρωπιά, όχι αλαζονικά και διατάσσομεν» αλλά και την απάντηση του Βασίλη Κικίλια ότι «έχουμε κράτος δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών».
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

